+420 558 621 819 košík: 0,00 Kč

Informace o společnosti

Co získáte na tomto e-shopu

1. KRÁSNÉ LÁTKY:

Na tomto e-shopu si můžete vybrat z velké nabídky kvalitních látek na římské rolety od spolehlivých evropských výrobců. Najdete zde různé druhy záclon, lehké i těžší závěsy a nechybí ani zatemňovací blackouty.

2. DOKONALÉ UŠITÍ:

Vaše římské rolety u nás ušijí zkušené švadleny v perfektně vybavené šicí dílně. Švadleny tu mají k dispozici vysoce specializované šicí stroje a profesionální technické vybavení – například nový poloautomatický stroj na tunýlkové římské rolety, díky kterému jsou tunýlky dokonale rovné, zvedací a prosvětlovací stroje pro kontrolu látek i mnoho dalších strojů a pomůcek. Kvalitní technika dovoluje švadlenám vyrábět římské rolety na špičkové úrovni. Vy zde díky tomu můžete získat například:

  • římské rolety s precizně rovnými tunýlky
  • římské rolety ušité z náročných materiálů, na které běžné šicí stroje nestačí
  • dokonale sladěné sousedící římské rolety
  • římské rolety velkých rozměrů.

3. KVALITNÍ MECHANISMY:

římské roletě Vám dodáme také kvalitní mechanismus s patentovanými navíječi. Díky těmto navíječům se Vaše římské rolety budou vytahovat rovnoměrně a snadno.

4. SNADNÉ PRANÍ:

Vybrat si u nás můžete nesmírně oblíbený Easy Wash systém, který Vám výrazně ulehčí praní římských rolet a manipulaci s nimi. Jedná se o systém jednoduchého vycvaknutí provázků z horního mechanismu římské rolety a stejně snadného opětovného nasazení zpět do mechanismu po vyprání. Nemusíte ztrácet svůj čas provlékáním provázků přes všechna očka na římské roletě.

5. DESIGNOVÉ DOPLŇKY:

Své římské rolety si u nás můžete skvěle doplnit například luxusními kovovými ovládacími řetízky nebo krásnými designovými kovovými těžítky.

6. KVALITNÍ KOMPONENTY:

Všechny komponenty, které zde pro své římské rolety dostanete, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Pro římské rolety Vám také při výrobě sladíme vytahovací šňůrky a nitě tak, aby nerušily barevnost římské rolety. Vybíráme je z obrovského množství druhů a barev, takže výsledek je pak perfektní. Rovněž vyztužovací tyčky pro Vás řežeme vždy přesně na míru ke každé římské roletě, takže roleta díky tomu perfektně drží tvar.

7. FOTOGALERIE VÝROBKŮ:

Prověřit si nás můžete pomocí mnoha stovek fotografií výrobků, které vyšly z naší dílny. Naši práci si můžete prohlédnout a sami ji zhodnotit! Ve „fotogalerii hotových zakázek“ najdete stovky fotografií, které jsou všechny (kromě oddělené sekce profigalerie) originální fotografie realizací firmy Petroš interier. Vy si zde tedy můžete snadno ověřit, jestli můžeme vyhovět Vašim představám a požadavkům. Takto obsáhlou fotogalerii svých vlastních realizovaných zakázek nenajdete u žádné jiné české firmy s podobným zaměřením.

8. OSOBNÍ DOPORUČENÍ:

Rozhodnout se můžete také na základě mnoha desítek ověřitelných osobních doporučení od našich zákazníků. Drtivá většina našich zákazníků byla s prací firmy Petroš interier nadmíru spokojená. Proto zde pro Vás mnoho z nich zanechalo různé vzkazy. Tyto vzkazy najdete v sekci „reference firmy Petroš interier“. Vy si tak můžete spolehlivost firmy Petroš interier ověřit na základě mnoha desítek osobních doporučení. Jen málokterá jiná česká firma může zveřejnit tolik ověřitelných doporučení od svých zákazníků.

9. PŘÍVĚTIVOST A VSTŘÍCNOST:

Vy jste pro nás důležití. Vážíme si Vás a těšíme se na Vás. Proto se všichni ve firmě Petroš interier snažíme být k Vám, našim milým zákazníkům, maximálně přívětiví, milí a vstřícní. Chceme, abyste byli spokojení a rádi se k nám vraceli. Proto pro Vás také vymýšlíme spoustu akcí, slev a novinek.

10. PRESTIŽ ZNAČKY:

Petroš interier je firma s tradicí – v oboru pracuje již 26 let. Vy od nás prostřednictvím výrobků získáte veškeré naše zkušenosti a dovednosti, které jsme za tuto dlouhou dobu nasbírali.
Díky spolehlivosti a kvalitní práci si firma Petroš interier u zákazníků získala velmi dobrou pověst a prestiž. Stovky našich milých zákazníků se k nám rádi vracejí a doporučují nás svým přátelům. Připojte se ke spokojeným zákazníkům také Vy!

…A NAVÍC:

Všechny římské rolety, které najdete v tomto e-shopu, jsou ručně vyrobeny v České republice. Za každou římskou roletou je práce konkrétní švadleny. Vy tak u nás získáte kvalitní ruční výrobky, ve kterých se zrcadlí pečlivost, láska k řemeslu a přání, aby se Vám naše výrobky líbily.

1. 6. 2015


Nahoru

Kontakt

Prodejna:
Zámecké náměstí 44
738 01, Frýdek-Místek

+420 558 621 819
E-mail: info@petros-interier.cz



loading