+420 558 621 819 košík: 0,00 Kč

Garnýže

Garnýže Square line - nosníky

GARNÝŽE SQUARE LINE – NOSNÉ KONZOLY PRO PŘIPEVNĚNÍ KE ZDI (NOSNÍKY)

Nosníky Standard – jednotyč

JSOU VHODNÉ I PRO WAVE SYSTÉM. Nosníky Standard pro jednotyč mají pravidelný obdélníkový tvar o velikosti cca 9×2,5 cm (cca 9 cm je vzálenost tyče od zdi). Tyče se na tyto nosníky nasazují zdola. Nosníky Standard si můžete vybrat v barvě lesklé nerezi, matné nerezi, v bílé barvě, nebo v černé barvě.

Nosníky Standard – dvojtyč

NEJSOU VHODNÉ PRO WAVE SYSTÉM. Nosníky Standard pro dvojtyč mají pravidelný obdélníkový tvar o velikosti cca 13,5×2,5 cm (cca 13,5 cm je vzálenost přední tyče od zdi). Tyče se na tyto nosníky nasazují zdola. POZOR: Pro tento typ nosníků NELZE použít Wave systém (tyče jsou v tomto případě umístěny relativně blízko u sebe a Wave systém by se na ně nevešel.) Nosníky Standard si můžete vybrat v barvě lesklé nerezi, matné nerezi, v bílé barvě, nebo v černé barvě.

Nosníky LUX 12 cm

PRO WAVE SYSTÉM JSOU VHODNÉ POUZE VE VARIANTĚ JEDNOTYČ. Nosníky LUX dlouhé 12 cm (tj. vzdálenost přední kolejnice od stěny; celková délka nosníku je cca 13 cm) se hodí u jednotyčové varianty garnýže jak pro běžné řasicí techniky, tak i pro Wave systém. U garnýží ve dvojtyčové variantě jsou pak tyto nosníky vhodné pouze pro běžné řasicí techniky (tj. na jednoduché a některé motýlkové řasicí pásky). Pokud však máte garnýže ve dvojtyčové variantě a nosníky dlouhé 12 cm, pak na ně NELZE použít Wave systém, protože toto zvlnění potřebuje dostatek prostoru a na tento nosník by se vedle sebe dvě vlny Wave systému nevešly. Nosníky LUX jsou elegantně tvarované, jejich čisté hladké linie se stylově krásně hodí k Wave systému. Kolejnice se na tyto nosníky připevňují z dolní strany. Nosníky LUX si můžete vybrat buď v barvě lesklé nerezi, matné nerezi, nebo v bílé barvě.

Nosníky LUX 19 cm

PRO WAVE SYSTÉM JSOU IDEÁLNÍ I VE VARIANTĚ DVOJTYČ. Nosníky LUX dlouhé 19 cm (tj. vzdálenost přední kolejnice od stěny; celková délka nosníku je cca 20 cm) jsou ideální pro Wave systém ve dvojtyčové variantě garnýží. Hodí se však i pro všechny ostatní typy řasení, jako například pro řasení na běžné řasicí pásky, motýlkové řasicí pásky, Mikroflex apod. Nosníky LUX jsou elegantně tvarované, jejich čisté hladké linie se stylově krásně hodí k Wave systému. Nosníky LUX si můžete vybrat buď v barvě lesklé nerezi, matné nerezi, nebo v bílé barvě.

GARNÝŽE SQUARE LINE – ÚCHYTY PRO PŘIPEVNĚNÍ GARNÝŽE DO STROPU (STROPNÍ DRŽÁKY)

Stropní držáky

Ke stropu se garnýže montují pomocí kovových stropních držáků. Tyto držáky jsou elegantní a nenápadné, ale přitom i velmi pevné. Jsou vyrobeny z kovu v barvě broušené nerezi a mají rozměry cca 4 × 1,3 × 0,3 cm. K vybrané garnýži dostanete doporučený počet úchytů k příslušné délce garnýže. Tento minimální počet úchytů je nutné dodržet. V případě potřeby (například u obzvlášť těžkých závěsů) je možné počet nosníků navýšit. Nosníky se dají dokoupit i jednotlivě.

1. 1. 2014

NOSNÍK STANDARD včetně úchytu na zeď, jednotyč, barva černá, rozměr cca 9 x 2,5 cm. Na jeden konec konzoly se připevní garnýžová tyč a druhý konec se spojí s obdélníkovým úchytem na zeď.

NOSNÍK STANDARD včetně úchytu na zeď, dvojtyč (ev. trojtyč), barva nerez mat, rozměr cca 13,5 x 2,5 cm.

NOSNÍK STANDARD včetně úchytu na zeď, dvojtyč (ev. trojtyč), barva nerez lesk, rozměr cca 13,5 x 2,5 cm. Tento typ konzoly je variabilnější, rozestup mezi dekoracemi se může podle potřeby mírně poupravit.

NOSNÍK LUX, barva nerez mat, 12 cm.

NOSNÍK LUX, barva bílá, 12 cm.

NOSNÍK LUX, barva nerez lesk, 19 cm. Tento typ doporučujeme pro Wave systém na dvojtyčové variantě garnýží.

KOVOVÝ STROPNÍ ÚCHYT pro garnýže Square line, rozměr cca 4 x 1,3 x 0,3 cm.

KOVOVÝ STROPNÍ ÚCHYT pro garnýže Square line, rozměr cca 4 x 1,3 x 0,3 cm.

KONCOVKA KOSTKA (šířka cca 4 cm), barva nerez mat. Barva tyčí, nosníků a koncovek se dá libovolně kombinovat. Koncovky se nasunou a upevní na konce garnýžové tyče. Viditelná pak je jen jejich hladká plocha.

KONCOVKA ZÁSLEPKA (víčko), barva nerez mat, široké cca 3 mm. Barva tyčí, nosníků a koncovek se dá libovolně kombinovat. Koncovky se nasunou a upevní na konce garnýžové tyče. Viditelná pak je jen jejich hladká plocha.


Nahoru

Kontakt

Prodejna:
Zámecké náměstí 44
738 01, Frýdek-Místek

+420 558 621 819
E-mail: info@petros-interier.cz



loading