+420 558 621 819 košík: 0,00 Kč

Římské rolety

Materiály na římské rolety

Římské rolety se šijí z tradičních záclonových nebo závěsových látek. Díky tomu je výběr materiálů pro ušití římských rolet obrovský. Látky na výrobu římských rolet pro Vás sami dovážíme od dodavatelů z celé Evropy. Každý rok pro Vás máme celou řadu nových kolekcí krásných kvalitních trendových materiálů na římské rolety.

Při výběru látky je důležité, co od římské rolety očekáváte – jestli chcete římské rolety používat jako záclony, jako závěsy, anebo jestli chcete, aby interiér co nejvíce zastínily. Tomu je pak třeba přizpůsobit výběr materiálu.

Římské rolety vypadají báječně například i v kombinaci „záclonová římská roleta + tradiční závěsy“.

UPOZORNĚNÍ: I přes naši velkou snahu o co nejpřesnější zobrazení materiálů je třeba počítat s tím, že monitory mohou při zobrazování barvy různě zkreslovat. Proto ke každé látce přikládáme i její přesný popis, podle kterého se můžete orientovat.

Pokud chcete mít naprostou jistotu, že si látku na své římské rolety vyberete správně, můžete využít naši úžasnou službu a nechat si zdarma zaslat ústřižek vybrané látky. (Do 5 kusů ústřižků Vám zašleme zdarma a pokud by to nestačilo, pak Vám můžeme ještě dalších max. 5 kusů ústřižků poslat za cenu 20 korun za kus).
K tomuto účelu využijte tlačítka Přidat do schránky a Zobrazit obsah schránky, které se Vám zobrazí pod výběrem látek, a tlačítko Vzorky látek zdarma / Schránka, které najdete v pravé horní části tohoto webu. Vybrané ústřižky Vám pošleme v obálce poštou na Vámi uvedenou adresu.

Schránka Vám zároveň může výborně posloužit i k porovnání látek, o kterých uvažujete.

Římské rolety jako záclony

Většinu záclonových látek pro Vás dovážíme přímo do spolehlivého německého výrobce. Tyto záclony jsou moderní, krásné a kvalitní a máme jich pro Vás velký výběr. Záclonové římské rolety mohou sloužit úplně stejně, jako klasické záclony – funkčnost zůstává stejná, rozdíl je jen ve způsobu zpracování. Ke zhotovení záclonových římských rolet se nejlépe hodí voálové záclonoviny, není to ale podmínkou.

Římské rolety jako závěsy

Stejně tak nabízíme obrovský výběr látek na závěsové římské rolety. Závěsy, které najdete v tomto e-shopu, pro Vás pečlivě vybíráme tak, aby se na římské rolety perfektně hodily. Závěsové látky pro Vás dovážíme od výrobců z celé Evropy – například z Německa, z Itálie, ze Španělska a z dalších zemí.

Římské rolety jako „Inbetween“

Římské rolety jako „Inbetween“ – tedy něco mezi záclonami a závěsy – jsou mezi zákazníky nesmírně oblíbené. Vypadají velmi dekorativně, umějí zastínit více, než tenčí záclonové materiály, zároveň si ale zachovávají vzdušnost a lehkost. U těchto látek však musíte počítat s tím, že večer, když se v místnosti rozsvítí, tyto látky zůstávají částečně průhledné.

Římské rolety z blackoutových látek

Takzvané blackouty a dimouty jsou pevnější závěsové látky, které jsou vyrobeny s důrazem na co největší stínění. Stoprocentní blackouty nepropouštějí skrz látku žádné světlo, dimouty pak propouštějí jen velmi málo světla (blackouty zadržují 100 procent světla, dimouty většinou světlo odstíní z 85 až 98 procent). Moderní blackoutové a dimoutové látky jsou vyrobeny tak, že bývají příjemně měkké a splývavé. Stále častěji se také objevují blackouty a dimouty s nejrůznějšími vzory a potisky. Nabídka je tedy i v tomto segmentu velmi široká. Pokud si však vyberete blackoutové římské rolety, musíte počítat s tím, že zastínění místnosti nebude stoprocentní, protože malé množství světla bude do interiéru pravděpodobně prosvítat kolem okrajů římské rolety.

12. 5. 2015

Záclonové římské rolety se dají krásně kombinovat i s tradičními závěsy.

Záclonové římské rolety.

Záclonové římské rolety se výborně hodí do moderních interiérů. V kombinaci s tradičními závěsy vypadají skvěle.

Závěsové římské rolety.

Závěsové římské rolety.

Závěsové římské rolety.

Římské rolety z částečně průhledného materiálu - Inbetween.

Římské rolety z částečně průhledného materiálu - Inbetween.

Římské rolety je možné také zkombinovat vzájemně - dá se použít například záclonová římská roleta společně se závěsovou roletou z blackoutové látky, která má výborné zatemňovací vlastnosti. V tomto případě je však třeba použít dva samostatné mechanismy.


Nahoru

Kontakt

Prodejna:
Zámecké náměstí 44
738 01, Frýdek-Místek

+420 558 621 819
E-mail: info@petros-interier.cz



loading