+420 558 621 819 košík: 0,00 Kč

Obchodní informace

Reklamační řád

VADY ZBOŽÍ, REKLAMACE

DÉLKA ZÁRUKY:

Prodávající poskytuje na dodané zboží záruku za jakost v délce 24 měsíců ode dne převzetí zboží. V jednotlivých případech může prodávající poskytnout záruku i delší.

Prodávající odpovídá kupujícímu, že zboží při převzetí nemá vady, zejména pak, že zboží má vlastnosti, které si strany ujednaly, hodí k účelu, který pro jeho použití prodávající uvádí nebo ke kterému se zboží tohoto druhu obvykle používá, je v odpovídající kvalitě, množství a míře nebo hmotnosti (podle charakteru zboží).

Nebezpečí škody na zboží přechází na kupujícího momentem převzetí zboží od spediční společnosti nebo prodávajícího. Kupující přejímá také vlastnické právo k obalu zboží.

Prodávající neodpovídá za vady zboží vzniklé neodbornou manipulací ze strany kupujícího nebo jiného uživatele.

V případě oprávněné reklamace hradí odeslání balíku výrobci a opravu prodávající, v opačném případě kupující.

KDE REKLAMACI UPLATNIT:

Případnou reklamaci může kupující uplatnit na adrese prodávajícího:
Petroš interier
Zámecké náměstí 44
738 01 Frýdek-Místek

Veškeré reklamace prosíme telefonicky nahlásit na tel. čísle:
558 621 819,
po domluvě a upřesnění reklamace oficiálně podat reklamaci na e-mailu:
info@petros-interier.cz
(prosíme o popis reklamace či problému, nejlépe doplněného o fotky nebo krátké video).

JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT (a reklamaci předejít):

BARVY: Přes veškerou snahu prodávajícího na věrné zobrazování odstínů barev v internetovém obchodě www.Zaclony-Zavesy-Rolety.cz a www.MojeRolety.cz bere kupující na vědomí, že barvy zobrazované na monitorech nemusejí odpovídat skutečným barvám látek, komponentů, nebo jiných produktů prodávaných prodávajícím. Proto také ke každé látce přikládáme i její přesný popis, podle kterého se můžete lépe orientovat.

V případě potřeby je možné prostřednictvím internetového obchodu www.Zaclony-Zavesy-Rolety.cz a www.MojeRolety.cz objednat až 5 ks vzorků vybraných látek zdarma. (Pokud by to nestačilo, pak Vám můžeme ještě dalších max. 5 kusů ústřižků poslat za cenu 20 korun za kus.) U ostatního zboží je možné v případě potřeby písemně kontaktovat prodávajícího a zažádat o doplňující informace.

Velkou pozornost prosím věnujte také přesnému a pečlivému zaměření každé římské rolety. Podrobný návod najdete dole na této stránce v sekci „Římské rolety“ a pokud byste měli jakékoliv dotazy, rádi Vám je zodpovíme a v případě nejasností Vám poradíme. Za případné chyby v zaměření neneseme žádnou zodpovědnost. Zboží (např. římské rolety), které je vyrobeno či upraveno na zakázku podle přání zákazníka, není možné vrátit ani vyměnit tak, jak se to běžně provádí u zboží neupravovaného (viz. Obchodní podmínky).

POŠKOZENÍ ZBOŽÍ PŘI DOPRAVĚ:

V případě, že zákazník obdrží zjevně poškozený balík s rizikem poškození zboží, je povinen:

  1. V případě, že kupující zjistí poškození bezprostředně při doručení, je povinen balík nepřevzít a nechat ho vrátit prodávajícímu kurýrem, který ho doručoval.
  2. V případě, že kupující zjistí poškození zboží až po otevření balíku, je nutné toto poškození hlásit neprodleně prodejci, nejpozději však do 5 dnů od obdržení balíku. V případě pozdější reklamace na poškození při dopravě na tuto reklamaci nemusí být brán zřetel.

Veškeré reklamace prosíme telefonicky nahlásit na tel. čísle: 00420 558 621 819, po domluvě a upřesnění reklamace oficiálně podat reklamaci na info@petros-interier.cz (prosíme o popis reklamace či problému, nejlépe doplněného o fotky nebo krátké video).

ELEKTRONICKÁ EVIDENCE TRŽEB

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

UPOZORNĚNÍ:

Od 1. března 2017 se EET VZTAHUJE na maloobchodní a velkoobchodní prodej kusových (hotových) výrobků, které nejsou naším produktem.

V této fázi se prozatím EET NEVZTAHUJE na zboží, které v naší firmě vyrábíme (šijeme, připravujeme na míru, vyrábíme).

12. 5. 2015


Nahoru

Kontakt

Prodejna:
Zámecké náměstí 44
738 01, Frýdek-Místek

+420 558 621 819
E-mail: info@petros-interier.cz



loading